Australia:

Studieåret 2002/2003 ble tilbragt i Australia, sammen med min gode venn Simen. Vi hadde mange flotte opplevelser "down under", og her følger noen av høydepunktene:

Det første vi gjorde etter å ha fått tak over hodet var å investere i bil, og når vi er i "the land of planty", så er det ingen vits å ikke gjøre det ordentlig...

Utsikt over byen fra parken rett nedenfor huset der vi bodde.

Australsk fotball er noe helt for seg selv, og vi var i tillegg heldige med været, men ingen skal komme og si at vi ikke hadde det bra!

Jeg følte også at det var viktig å gi bølgesurfing en sjangse, men det var surt når ikke bølgesurfingen gav meg en... Uansett så var det veldig moro å drive på, selv om en ikke ble like god som de innfødte.

Det ble også prøvd litt dykking, og det var med større hell! Litt lettere å drive med her hjemme også.

Av de virkelige store prosjektene var WRC når det gikk av stabelen i Perth! Simen og jeg var nok ivrigere enn de fleste, og tilbragte grovt regna hele helga i skogen som Solberg-supportere..

Rett før jul kom Mutter og Fatter på besøk, og da måtte jo gutta ta seg en fisketur! Det ble ikke helt det vi hadde ventet, men vi fikk fisk i alle farger, og var vel enige om at det var en bra tur tross alt! Det var koselig med besøk hjemmefra, og jeg tror "de gamle" syntes det var helt greit "down under" også...

Marianne, Jon og foreldrene til Simen, Anders og Kari kom ned og feiret jul sammen med oss, og det glemmes nok aldri da de to disket opp med ekte norsk julemiddag i nærmere 40 varmegrader! Hadde ikke trodd at jeg skulle få smake ribbe det året...

Etter at alle gjestene hadde forlatt oss, forlot også vi byen, og dro på en bilferie rundt om i Australia. Etter 12.000km var vi glad for at vi hadde byttet ut den gamle Land Cruiseren med en nyere Ford Falcon. Stor bil med 4L rekke sekser på nærmere 200hk. var greit å ha på de lange strekkene.

I Steve Erwin's Zoo fikk barna lov til å klappe krokodiller, og vel, som dere ser..... ;)

Sydney? Joda, vi har vært der.....! Og det var fint der også, selv om vi var litt bitre for at de ikke hadde fyrverkeri på "Australi Day".

Og jommen ble det ikke mulighet for å prøve "australsk lutt" også...